5.png

DUITSE DEELSTATEN

duitsland

Als gast kunt u de regio prima alleen verkennen, gebruik maken van vooraf uitgestippelde routes of toch maar meteen volledig op de kennis en de hartelijkheid van de inwoners vertrouwen: Rondleidingen voor gasten naar de bezienswaardigheden van de regio, vervolgens een boerenpicknick en een georganiseerd transport terug naar uw verblijf – rondom zorgeloos met het Rundum-sorglos-Paket. Wie wil kan de rit op het ijzeren ros ook verruilen voor een gezellige rit met de koets of een huifkar. Fietspaden langs de rivier hebben een bijzondere aantrekkingskracht; nog mooier is het als men er volledig ontspannen zonder ballast op kan fietsen. Wie helemaal onbelast wil fietsen, springt gewoon op de fiets.
Want bij de NaturGenussRoute zorgen wij voor de bagage!

Bild_3_Aller_Leine Bild_4_Aller_Leine

U kunt kiezen uit talrijke, vlakke en goed bewegwijzerde fietspaden. De regio trekt terecht in het bijzonder mensen aan die comfortabel op de fiets op pad willen zijn – daarom is een gemakkelijk transport van de bagage vanzelfsprekend mogelijk. En als u uw eigen krachten gedurende uw fietstour een keer wat gedoseerder wilt inzetten, kunt u gewoon een e-bike lenen. Met deze elektrische fiets kunt u bijzonder goed over de lange fietspaden Aller-Radweg en Leine-Heide-Radweg fietsen. Langs de route vindt u genoeg goede redenen om de fiets ook eens te laten staan om alle indrukken rustig op u te laten inwerken.

Ook het Serengeti-Park Hodenhagen of het Weltvogelpark Walsrode zijn met de fiets goed te bereiken.

Bild_5_Aller_Leine Bild_6_Aller_Leine

Een kleine tip: Voor een ongecompliceerde oriëntatie en planning van de rit zorgt onze navigator onder www.aller-leine-tal-navigator.de

Zo smaakt het Aller-Leine-dal…

Onderweg proeven van kaas, brood en worst uit de regio, kijken hoe buffelmozzarella gemaakt wordt, bosbessen plukken of genieten van seizoensgerechten. Ontdek tijdens uw rit de fijne landkeuken van het Aller-Leine-dal en ontspan in de rustieke ambiance van een restaurant of een klassiek hotel. Het is goed mogelijk dat u in een bijzonder café pauzeert en even helemaal niet meer op de klok kijkt. En niet vergeten: neem uit één van de boerenwinkels een typische heerlijkheid uit de regio mee voor thuis!

Meer vakantie...

Online boeken, informatiemateriaal bestellen & meer…
op internet onder www.aller-leine-tal.de

Tourismusregion Aller-Leine-Tal
Am Markt 1
D-29690 Schwarmstedt
tel. 0049.5071 - 8688
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Datenschutz

This website uses cookies to make your browsing experience more efficient and enjoyable. More information