5.png

DUITSE DEELSTATEN

duitsland

HET WEER IN DUITSLAND: ZIE BENEDEN OP DEZE PAGINA!

HET FIETSPARADIJS!

Een land met duizend mogelijkheden en fascinerende landschappen. De natuur nodigt u met al haar charme uit en verlokt u tot heerlijk fietsen en genieten. Duitsland is bij uitstek het land met de spannendste en avontuurlijkste fietsroutes. Beginners en families kunnen er terecht, maar ook gevorderden vinden er volop uitdagende routes. Ontdek de veelzijdigheid!

 

hotels champings jugendherbergen
D E   L E U K S T E
H O T E L S
D E   L E U K S T E
C A M P I N G S
D E   L E U K S T E
VAKANTIEHUIZEN
VAKANTIEWONINGEN
BAD KROZINGEN IN HET MARKGRÄFLER LAND

De weldaad van de natuur

bad_krozingen_1

bad_krozingen_2Alleen al de locatie van Bad Krozingen is pure luxe! In de weidse Rijnvlakte tussen het Zwarte Woud en de Vogezen ligt Bad Krozingen, midden in het hemelse en heuvelige Markgräflerland. Een plek om je goed te voelen, alleen al door het klimaat: zonneschijn en milde temperaturen doen het hele jaar hun best om het dorp een mediterrane flair te geven. Naast het prettige klimaat zijn er schitterende baden, afwisselende landschappen, een veelzijdige cultuur en men kan er heerlijk tafelen!

De badplaats met de warme bronnen van Bad Krozing - de Vita Classica - ontwikkelde zich tot een stijlvol en tevens functioneel badpaleis met een royale warmwaterbron, een saunaparadijs en het zgn. Wohlfühlhaus.

Voor fietsers en wandelaars is de combinatie van het prachtige landschap en de Vita Classica optimaal. LEES MEER


 

Datenschutz

This website uses cookies to make your browsing experience more efficient and enjoyable. More information