10.png

DUITSE DEELSTATEN

duitsland

HET WEER IN DUITSLAND: ZIE BENEDEN OP DEZE PAGINA!

HET FIETSPARADIJS!

Een land met duizend mogelijkheden en fascinerende landschappen. De natuur nodigt u met al haar charme uit en verlokt u tot heerlijk fietsen en genieten. Duitsland is bij uitstek het land met de spannendste en avontuurlijkste fietsroutes. Beginners en families kunnen er terecht, maar ook gevorderden vinden er volop uitdagende routes. Ontdek de veelzijdigheid!

 

hotels champings jugendherbergen
D E   L E U K S T E
H O T E L S
D E   L E U K S T E
C A M P I N G S
D E   L E U K S T E
VAKANTIEHUIZEN
VAKANTIEWONINGEN
Camping Siersburg in het Saarland

In een wijde boog van het riviertje de Nied presenteert zich de Camping Siersburg, slechts enkele minuten van het centrum verwijderd.

Bild 1 Siersburg  Bild 2 Siersburg

Op de verzorgde, grote camping worden rond 100 royale staanplaatsen aangeboden voor kort of langdurig verblijvende kampeergasten. Alle plaatsen beschikken over een eigen stroomaansluiting en goede voorzieningen voor de waterverzorging en –afvoer.  
Voor jeugdgroepen, schoolklassen of verenigingen staan speciale staanplaatsen ter beschikking. Bovendien beschikt de camping over drie gezellig ingerichte vakantiewoningen.  
De toegangswegen zijn beveiligd met automatische slagbomen. Voor eendagsgasten is er een aparte parkeerplaats.  LEES MEER


 

Datenschutz

This website uses cookies to make your browsing experience more efficient and enjoyable. More information