5.png

DUITSE DEELSTATEN

duitsland

HET WEER IN DUITSLAND: ZIE BENEDEN OP DEZE PAGINA!

HET FIETSPARADIJS!

Een land met duizend mogelijkheden en fascinerende landschappen. De natuur nodigt u met al haar charme uit en verlokt u tot heerlijk fietsen en genieten. Duitsland is bij uitstek het land met de spannendste en avontuurlijkste fietsroutes. Beginners en families kunnen er terecht, maar ook gevorderden vinden er volop uitdagende routes. Ontdek de veelzijdigheid!


Bild Rissbach transparentMOSEL CAMPINGPLATZ
RISSBACH

Rissbacher Str. 155
D-56841 Traben-Trarbach
Tel. 0049 6541 3111
Fax 0049 6541 813514

info@moselcampingplatz.de
www.moselcampingplatz.de

bett+bike: Fietsvriendelijke accommodatie in Duitsland

Een fietsvakantie in Duitsland is razend populair. Vakantie is steeds meer beweging, stressvermindering en frisse lucht. En dat kan op de fiets! Om fietstoeristen de mogelijkheid te geven een geschikte accommodatie te vinden, heeft de Algemene Duitse Fietsclub (Allgemeiner Deutscher Fahrrad-Club) in de jaren 1990 het kwaliteitslabel Bett+Bike in het leven geroepen. Vandaag de dag doen in Duitsland al meer dan 5.000 accommodatie-verhuurders in 3.000 plaatsen mee. ZIE HIER:

bett bike


 

 

hotels champings jugendherbergen
D E   L E U K S T E
H O T E L S
D E   L E U K S T E
C A M P I N G S
D E   L E U K S T E
VAKANTIEHUIZEN
VAKANTIEWONINGEN
Camping Resort Zugspitze

Pure luxe in het hartje van de natuur - dat biedt het in de Alpen gelegen Camping Resort Zugspitze in Grainau bij Garmisch. Het is een eersteklas vakantieoord met royale staanplaatsen en een wijds panorama, berghutten met een overdekt terras; als bijzondere overnachtingsmogelijkheid biedt men vier slaapvaten.

Bild 1 Zugspitze  Bild 2 Zugspitze

Gasten kunnen genieten van kamperen op zijn best. Als bijzonderheid zijn er desgewenst een eigen bad direct bij de staanplaats, vaste gasaansluitingen en een modern keyless-card-systeem. WLAN en uiterst moderne sanitaire gebouwen zorgen voor een perfect comfort bij het kamperen. LEES MEER 


 

Datenschutz

This website uses cookies to make your browsing experience more efficient and enjoyable. More information