10.png

DUITSE DEELSTATEN

duitsland

Camping Resort Zugspitze

Supermarkt, garages, pompstations en restaurants zijn slechts weinige meters verwijderd. Veel voorzieningen zijn bovendien gericht op mensen met een handicap. Het uitzicht op de toeristenattractie nr. 1, de Zugspitze, verdient vijf sterren. 

Bild 3 Zugspitze          Bild 4 Zugspitze

Deze is ook te zien vanuit de spavoorziening met panoramasauna en veel meer bezienswaardigheden. In de nieuwe luxe camping nodigt de „Schmölzer Wirt“ uit voor een hapje en een drankje, een origineel Beiers restaurant met regionale lekkernijen en edele wijnen. Ook staat gezinsvriendelijkheid bij Camping Resort Zugspitze hoog in het vaandel.

Bild 5 Zugspitze          Bild 6 Zugspitze

Wereldberoemde attracties, zoals bv. Garmisch-Partenkirchen, het Eibmeer, de Höllental- en Partnachklamm en prachtige paleizen bevinden zich in de directe omgeving. Mensen die een actieve vakantie willen, kunnen naar hartenlust wandelen, walken, boottochtjes maken, fietsen, biken, golfen, surfen en paragliden. 

Bild 7 Zugspitze          Bild 8 Zugspitze

Tijdens de winter bent u verzekerd van sneeuw om te skiën, u kunt langlaufen, schaatsen, ijsklimmen, winterse wandelingen maken en vele andere dingen. Luxe uitgeruste berghutten met overdekte terrassen vullen het overnachtingsaanbod aan. Binnenkort zullen er ook boomhutten zijn. 


Bild 9 Zugspitze LogoContact:

Camping Resort Zugspitze
Griesener Str. 9
D-82491 Grainau
Tel. 0049 8821 9439115
Fax 0049 8821 9439116
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
www.perfect-camping.de 

 

Bild 10 Zugspitze

 

Datenschutz

This website uses cookies to make your browsing experience more efficient and enjoyable. More information