10.png

DUITSE DEELSTATEN

duitsland

Camping zum Oertzewinkel

Welkom in de Lüneburger Heide!

Bild 2 Oe

Schraal, weids en in de herfst paars. Uniek in Europa. Hoe het hier vroeger was – wie weet. Tegenwoordig is hier sprake van een eersteklas vakantiegebied. Middenin de overwegend landelijke regio zijn veel hoogtepunten en toeristische attracties te vinden. Een landschap om bij te tanken, een landschap om echt tot jezelf te komen.

 

Bild 3 Oe

Rondkijken, winkelen, gaan stappen. Heide- en Hanzesteden zijn op de hoogte van de tijd. Passages met een aantrekkelijke uitstalling, markten vol traditie. Musea en theaters met een onderhoudend programma, bistro’s en Biergärten nodigen uit.

 

Bild 4 Oe                                                        Bild 5 Oe

Houdt u van kamperen? Valt onze camping bij u in de smaak? Dan zou u een jaarplaats kunnen nemen. Dan hebt u altijd een doel, het is gezellig voor het hele gezin en het kost niet veel. Hier kennen wij op een vriendelijke manier samenleven in een ontspannen atmosfeer,

een klimaat van "zich goed voelen", dat op de duur heel prettig is. Meerdere keren per jaar hebben wij hier een feest. Paasfeest, zomerfeest, eredienst in de schuurkerk, aardappelvuur, stokbroodbakken. Hoe divers de aanleiding ook mag zijn, is iedereen er toch graag bij. 

 

Bild 6 Oe                            Bild 7 Oe

Er zijn twee sanitairgebouwen, doelmatig en comfortabel ingericht en van alle kanten goed bereikbaar. Onze camping is aangenaam en van alle gemakken voorzien en zo hoort het ook tijdens uw vakantie. Een gevoel voor zelfontplooiing en vriendelijkheid zijn op onze camping bepalend. 

 

-  Staanplaatsen voor caravans en campers tot 160 m²

-  Comfortplaatsen met water- en rioolaansluiting

-  Serviceruimten geschikt voor gezinnen

- W-Lan-aansluiting overal 

-  Toiletgebouwen vrijelijk te gebruiken

 

Bild 8 Oe

Beentjes omhoog, uitrusten. Met vakantie en heerlijk ontspannen, dat is één. Maar wanneer u daarna in actie komt kan dat heel mooi worden. Nieuwe horizonten doemen op. Aan de slag…  Met de fiets, te voet… Door bossen, aan het water, op het water…over heg en steg…

Hier, ja hier, bent u daarvoor op de juiste plek. Fantastische Lüneburger Heide.

 

Bild 9 Oe

 


Contact:

Bild 10 OeCampingplatz Zum Oertzewinkel
Eigenaar Werner Cohrs
Kreutzen 22
D-29633 Munster
Tel.  0049.5055-5549
Fax  0049.5055-1353
www.oertzewinkel.de
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 

Datenschutz

This website uses cookies to make your browsing experience more efficient and enjoyable. More information