10.png

DUITSE DEELSTATEN

duitsland

Kamperen in het hartje van natuurpark Westhavelland

Bij aankomst met caravan en camper bieden wij u verharde grasplaatsen met afmetingen van 100 - 160 m², desgewenst met uitzicht op het meer. Deze zijn allemaal voorzien van water, afvalwater met slanglozing en een 16 KW stroomaansluiting.

Kampeerders met een tent bieden wij royale, terrasvormig aangelegde grasplaatsen met stroomaansluiting, kook- en afwasruimten, koelkasten, koffiezetautomaat, droogruimten, enz.   

Camping Buntspecht Bild 03

Te huren objecten:
Bungalows, campers alsmede het populaire gotische dorp met dorpsplein staan in 4 verschillende categorieën ter beschikking voor onze gasten.

Recreatieaanbod:
Royale voorzieningen voor sport en spel voor groot en klein, een kinderboerderij,
 outdoor-sportapparatuur, verhuur van fietsen en boten, vaarten met het kleine passagiersschip – Alte Liebe, vanaf de haven Campingpark,  zwemmogelijkheid met ligweide, snackbar bij het meer, vismogelijkheden, een Italiaans restaurant met zonterras. Wandelen en fietstochten in natuurpark Westhavelland, Thai-massages door een gediplomeerd masseuse (maart – oktober) alsmede yoga voor beginners en gevorderden (augustus – september). Wandelen en fietstochten in het grootste natuurpark van Brandenburg met vele zienswaardigheden in de omgeving,  bv.  het eerste vliegveld ter wereld van Otto Lilienthal met passagiersvliegtuigen (Guinness Book of Records), paleis Ribbeck of een dagtocht naar Berlijn / Potsdam met stadsrondreis (met het Brandenburg-ticket, reistijd ca. 35 min.).
 

Camping Buntspecht Bild 04

Sport en spel:
Avonturenspeelplaats (gestrand piratenschip), trapveldje, tafeltennis, volleybal, badminton, basketbal, boccia, springkasteel,  de grappige kindertractor, Kettcar verhuur, trapbootverhuur, kinderanimatie in het hoofdseizoen – wandeling door het bos met de boswachter onder het motto: wetenswaardigheden en interessante dingen van beemd en bos.

Voor onze vierbenige vrienden:
Een honden-douchehuis met een podium en een opstapje voor grote honden, een kleine vrije ruimte als hondentoilet alsmede een zwemmogelijkheid bij het meer met aparte ligweide voor honden.

Nieuw:
Yoga voor beginners en gevorderden voor de Goude herfst in natuurpark Westhavelland met een herfstfeest op de camping. Zie beschrijving (prijsvraag, prijsreducties op onze website op www.campingpark-buntpecht.de)

 

Contact:

Campingpark Buntspecht
Weg zum Zeltplatz 1
D-14715 Stechow-Ferchesar
Tel. 0049.33874-90072
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
www.campingpark-buntspecht.de

 

Datenschutz

This website uses cookies to make your browsing experience more efficient and enjoyable. More information