12.png

DUITSE DEELSTATEN

duitsland

WELKOM IN HOTEL TÖWERLAND

Midden in een idyllische omgeving van boslucht, wilde weiden, bebouwde akkers en verfrissende beekjes vindt u een beschermende stilte. Ons hotel biedt een sauna, een groot verwarmd zwembad, een zonneweide, een Cosmo-Beauty-Center met kleur- en aromatherapie en dieptesuggestie, een jeu-de-boule-baan, pony rijden, een club discotheek, een Havanna lounge, een groot buitencafé en een modern restaurant. Wandelwegen, een trim-route en het grootste Nordic Walking park van Nedersaksen beginnen direct bij het hotel. Stokken en polsmeters zijn in het hotel te huur.

toewerland_3 toewerland_4

Tevens is het centrum van Steinfeld snel te bereiken. Hier kunt u onder andere gezellig winkelen, u vindt er talrijke culturele bezienswaardigheden en zelfs een bruisend nachtleven.

Of u nu met uw eigen auto op pad gaat of liever van het openbaar vervoer gebruik maakt: vanuit het hotel is het centrum in ieder geval snel en gemakkelijk te bereiken.

toewerland_5 toewerland_6

In hotel Töwerland hechten wij bijzondere waarde aan gezelligheid, comfort en service. Dit geldt in het bijzonder ook voor onze kamers. Onze een- en tweepersoonskamers alsmede onze beide suites zijn liefdevol door onze binnenhuisarchitect gepland en ingericht, zodat u zich hier ook in een vreemde omgeving thuis voelt.

U kunt zowel op basis van vol- als halfpension van onze gastvrijheid genieten. In ons restaurant dineert u heerlijk en op ons terrascafé kunt u gezellig ontspannen bij een kopje koffie en een stukje zelfgebakken taart ... de gastronomie in het hotel Töwerland biedt u een uitgebreid, heerlijk aanbod waardoor u uw verblijf in ons hotel het liefst zou verlengen... Hier vindt u puur genot!

toewerland_7 toewerland_8


Contact:

HOTEL TÖWERLAND

Zur Schemder Bergmark 20
D-49439 Steinfeld / Oldenburg
Tel: 0049 (0) 5492 890
Fax: 0049 (0) 5492 8959
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

www.hotel-toewerland.de

 

Datenschutz

This website uses cookies to make your browsing experience more efficient and enjoyable. More information